A S.C. FENESTELLA INTERNATIONAL KFT. MINŐSÉG-STRATÉGIÁJA

A S.C. FENESTELLA INTERNATIONAL KFT. folyamatosan arra törekszik, és a továbbiakban is törekedni fog arra, az általa az ügyfeleinek, partnereinek ajánlott termékek és szolgáltatások tekintetében, hogy azok igényeit a lehető legmagasabb szinten kielégítse. Az elvárásokat és igényeket a jövendő ügyfelektől, a felhasználóktól és az illetékes munkatársaktól, valamint a hatályos szabványok előírásaiból „gyűjtjük össze”. Magas minőségű szolgáltatásainkat a cég szakképzett munkatársai biztosítják, akik megfelelő felkészültséggel és nagy tapasztalattal rendelkeznek a tanácsadásban, terepszemlében, tervezésben, gyártásra történő előkészítésben, gyártásban és üzembehelyezésben. Mindezeket a folyamatokat állandóan tökéletesítjük. A termékek minőségét az alábbiak biztosítják:

  • Leleményes, kreatív ötletek: cégünk olyan termék- és szolgáltatáspalettát kínált és kínál ügyfeleinek, melyek alapját valós igények képezik, és a piacgazdaság aktív és kreatív szereplője. Cégünk tovább kutatja az új követelményeket, és ezekre támaszkodik a termékei és szolgáltatásai fejlesztésében.
  • Funkcionális minőség: termékeink egyszerű kivitelezésűek, és kielégítik az emberi komfortot és kényelmet.
  • Konstruktív minőség: a funkcionalitást a tervezett és ellenőrzött szerkezet biztosítja, ami ugyanakkor a gazdaságosság és a megbízhatóság alapjául is szolgál.
  • Esztétikai minőség: termékeink stílusát, esztétikus formáját az ügyfeleink igényei szerint alakítjuk ki, melyeket szubjektív tényezők befolyásolnak, ezenkívül cégünk arra törekszik, hogy termékei vonzóak legyenek.
  • Kivitelezési minőség: a termelési folyamat során magas minőségű nyersanyagokat, segédanyagokat, gépeket, berendezéseket, munkaerőt használunk, melyek együttesen biztosítják a termékek állandó minőségét.
  • Kihasználási minőség: termékeink élettartama hosszú, és a hosszú működési idő során mindvégig megőrzik a funkcionalitásukat, esztétikájukat, vonzóságukat és megbízhatóságukat. Kivételes esetekben, ha azok meghibásodnak, bármelyik alkatrészük javítható, vagy cserélhető.
  • Minőségi tájékoztatás: cégünk írott dokumentumokat és szóbeli szaktanácsadást nyújt úgy a termékek beszerelésével, üzembehelyezésével, használatával, mint a minőségüket veszélyeztető tényezőkkel kapcsolatban. Jó funkcionalitást és jótállást biztosít.

A Fenestella International termékek minőségét a jól megválasztott, szakértő munkaerő, a nagy pontosságú gépek, az ellenőrzött technológia és a jó minőségű anyagok biztosítják. A cég hosszú távú együttműködésre törekszik partnereivel (beszállítóival és ügyfeleivel), ami számára hitelt és stabilitást nyújt.

Bejegyzés

Beltéri lépcsők

Öntartó lépcsők

Lépcsők faborítása

Különleges építészeti elemek

Faragott elemek

Kiegészítők

Vasalat

Felületkezelési rendszerek

Katalógus

Elérhetőség

Cím:
400132 Cluj- Napoca
str. G.-ral Traian Moșoianu, nr.48/6
jud. Cluj, Romania
Mobil:
+40 740 212 472
E-mail:
fenestellainternational@gmail.com