Kik vagyunk, mit csinálunk?

A Fenestella latinul kicsi ablakot jelent.

De akár kicsi, akár nagy ablakra, belső, vagy bejárati ajtóra lenne Önnek szüksége, jó szívvel ajánljuk figyelmébe fa alapanyagú új termékeinket, valamint örömmel és nagy szakértelemmel újítjuk fel régi, műemléki, vagy műemléki környezetben lévő épülete öreg nyílászáróit.

Cégünk Sepsiszentgyörgyön, a tradicionális székely faipar fővárosában van, 100 szakember a legkorszerűbb technikai háttérrel áll az Ön rendelkezésére.

Miért szeretjük amit csinálunk?

A gyermekek sokszor az ablakokat a házak szemeinek gondolják, rajzolják. Kicsit mi is így érezzük. Az ablak, vagy az ajtó nem csak egy része az épületnek, hanem egy olyan szerves része, amit naponta látunk, tapintunk, használjuk. Ha akarjuk, beengedjük a napfényt, a madarak csivitelését, a jó levegőt és persze barátainkat, szeretteinket. De, amikor úgy akarjuk, akkor bezárkózhatunk és kizárhatjuk a hideget, zajokat.

Ahogy a költő mondja unokaöccsének írt versében, az Altatóban: "Lehunyja sok szemét a ház…"

Miért fa?

Napjainkban reneszánszát élik a természetes anyagok az élet minden területén, így az építőiparban is.Mi is valljuk, hogy a megfelelő technológiával előállított, vagy felújított fa alapanyagú nyílászárók nemcsak a legszigorúbb építőipari követelményeknek tesznek eleget, de egyben a környezetet is szebbé, kellemesebbé teszik.

Mit nyújtunk Önnek?

Célunk, hogy épületéhez hozzátehessük szaktudásunkat.Szakembereink - az önnel történőelsőkapcsolatfelvételtől - végigkísérik a gyártandó termékek útját. Segítünk eligazodni az előírásokkal, szabványokkal kapcsolatosan, szívesen tájékoztatjuk a szakma trendjeiről, legújabb vívmányairól. Tanácsot adunk a tervezéshez, legyártjuk és beszereljük ajtóit, ablakait.

Reményeink szerint az Ön tetszését is elnyeri a termékcsaládunk, mely folyamatosan újabb tagokkal bővül. Termékeink között megtalálja a passzív-házakhoz kifejlesztett, vagy tűzálló, vagy magas fokú zajszigetelést biztosító nyílászáróinkat, és az épület homlokzatának eleganciáját is növelő zsalukat.

Ismét 68? Passzívház, Uw, LOW-E, dB és társai, Hogy válasszon?

Termékeink alapanyagafenyő, tölgy vagy, borovi, mahagóni vagy egyéb egzotikus fa. Ajtóink 42 mm-es, ablakaink 68 és 92 mm-es szerkezeti vastagsággal készülnek. Az általunk javasolt xxxvasalat rendszer mellett Ön dönt a kiegészítő elemek - kilincsek, zárak, egyebek - kiválasztásánál.

Az épület jellegének megfelelő hang és hőszigetelést biztosító üvegrendszer kiválasztásában segítünk, és ha ön a színt megálmodta, mi a termékeink időállósát szolgáló festékrendszert fogjuk használni.

Mit nyújtunk még?

Termékeinkhez használati útmutatót, 5 év garanciát adunk, de a garancia idő leteltével sem feledkezünk meg önről.

Bejegyzés

Beltéri lépcsők

Öntartó lépcsők

Lépcsők faborítása

Különleges építészeti elemek

Faragott elemek

Kiegészítők

Vasalat

Felületkezelési rendszerek

Katalógus

Elérhetőség

Cím:
400132 Cluj- Napoca
str. G.-ral Traian Moșoianu, nr.48/6
jud. Cluj, Romania
Mobil:
+40 740 212 472
E-mail:
fenestellainternational@gmail.com