Ferestre și uși din lemn stratificat


La Fenestella International găsiţi ferestre şi uşi din lemn stratificat de cea mai bună calitate.


Cine suntem, ce facem ?

Fenestella înseamnă în latină „ferestruică”.

Dar indiferent dacă Dvs. aveţi nevoie de o fereastră mare sau mică, de o uşă de interior sau de una de intrare în casă, vă recomandăm cu inima împăcată noile noastre produse pe bază de lemn. Recondiţionăm cu drag şi profesionalism uşi şi ferestre din lemn stratificat ale unor clădiri vechi, de patrimoniu, sau ale unor clădiri aflate în vecinătatea unor clădiri de patrimoniu.

Firma noastră se află la Sfântu Gheorghe, capitala secuiască tradiţională a prelucrării lemnului, 100 de specialişti cu cele mai noi tehnici de prelucrare vă stau la dispoziţie.

De ce îndrăgim ceea ce muncim?

Copii gândesc adeseori că geamurile sunt ochii clădirilor şi le desenează astfel. Şi noi simţim puţin în felul acesta. Geamul sau uşa nu este doar o parte a clădirii, ci este o parte integrantă, pe care o vedem, o atingem, o folosim zilnic. Dacă dorim, lăsăm să intre lumina soarelui, ciripitul păsărilor, aerul curat şi desigur prietenii, oamenii dragi. Dar dacă vrem, ne putem închide şi putem lăsa afară frigul şi zgomotele.

Vorba poetului în cântecul de leagăn scris pentru nepotul său: „ casa îşi închide ochii numeroşi…”

De ce lemn?

În zilele noastre, materialele naturale trăiesc în toate domeniile, astfel şi în domeniul construcţiilor, o adevărată renaştere. Şi noi suntem de părere că ferestrele şi uşile din lemn, confecţionate sau renovate cu tehnicile adecvate, nu numai că corespund celor mai stricte exigenţe în domeniul construcţiilor,dar totodată se înscriu mai frumos, mai plăcut în mediul ambiant.

Ce vă oferim noi?

Scopul nostru este să integrăm în clădirea Dvs. Cunoştinţele noastre de specialitate. Specialiştii noştri - începând de la primul contact cu Dvs. – însoţesc produsele pe tot parcursul procesului de producţie. Vă ajutăm să vă găsiţi drumul prin hăţişul prevederilor, standardelor, vă informăm cu plăcere despre trendurile, despre cele mai noi realizări din domeniu. Vă sfătuim în planificarea lor, vă lucrăm şi vă instalăm uşi şi ferestre din lemn stratificat.

Sperăm că şi Dvs. Veţi agrea familiile de produse care se îmbogăţesc cu noi şi noi exemplare. Printre produsele noastre găsiţi uşi şi ferestre concepute pentru case pasive sau cele rezistente la incendiu sau cele care asigură o izolare fonică de înalt randament precum şi obloane ce dau o notă de eleganţă în plus frontispiciului clădirii.

Iar 68? Casă pasivă, Uw, LOW-E, dB şi tovarăşii lor, cum să alegeţi?

Materialul de bază al produselor noastre este bradul, stejarul sau pinul, mahon sau altă esenţă exotică. Uşile noastre au o grosime structurală de 42 mm, ferestrele de 68 şi 92 mm. Afară de feroneria xxx, propusă de noi, Dvs. Sunteţi cel care decide referitor la elementele adiacente – clanţe, încuietori, alte accesorii.

Vă ajutăm în alegerea sistemului de ferestre care să corespundă stilului clădirii şi să asigure izolarea termică şi fonică adecvată, iar dacă Dvs. Aţi visat culoarea, noi o să folosim la produsele noastre culoarea visată în variantă rezistentă.

Ce vă mai oferim?

Instrucţiuni de folosire pentru produsele noastre, 5 ani garanţie, dar nici după scurgerea termenului de garanţie nu vă uităm.

Înregistrare

Scări interioare

Scări autoportante

Placări cu lemn a scărilor

Elemente speciale de arhitectură

Elemente sculptate

Catalog

Contact

Adresă:
400132 Cluj- Napoca
str. G.-ral Traian Moșoianu, nr.48/6
jud. Cluj, Romania
Mobil:
+40 740 212 472
E-mail:
fenestellainternational@gmail.com