Rulouri

Galerie

Ferestre si usi din lemn stratificat
Ferestre si usi din lemn stratificat
Ferestre si usi din lemn stratificat
Ferestre si usi din lemn stratificat
Galerie »

Descriere tehnică pentru rulou

Utilitatea rulourilor, asemănător obloanelor, este umbrirea si asigurarea unui grad sporit de siguranţă ferestrei pe care se montează. Recomandăm rulou pe case de locuit, clădiri publice şi comerciale, indiferent de stilul şi vârsta construcţiei.

Pe fereastra dumneavoastră, vă asigurăm că putem găsii soluţia cea mai bună de umbrire şi siguranţă.

Societatea noastra aplica tehnologia modernă, de ultimă oră si în fabricarea rulourile tradiţionale cu lamele din lemn de tei. Acestea putând fi acţionate manual, sau automatizate cu motor. Motoarele folosite, de o calitate excepţională, sunt tubulare, acţionate de la întrerupătorul montat pe perete, sau oferind un grad plus de confort, se poate realiza si acţionarea cu telecomanda a motorului. Avantajul acestor produse constă în posibilitatea nuanţării în concordanţă cu restul casei.

Rulourile sunt prevăzute cu o cutie pentru lamele, care se află în partea superioară a tocului ferestrei, pentru montarea acestuia este necesar execuţia unui loc special în perete. Este recomandat sa fie conceputa inca din faza de proiectare a constructiei. Lamelele se deplasează în plan vertical, fiind ghidate de două şine laterale.

Montarea părţilor componente ale ruloului se face pe tocul ferestrei.

Pe lângă rulourile tradiţionale din lemn, societatea noastră vă oferă şi rulouri din profile de aluminiu, dintr-o paletă largă de culori.

Culoare:

La noi aveţi posibilitatea să obţineţi rulouri în culoarea potrivită pentru casa Dumneavoastră.

Aspectul natural a tâmplăriei este conferit de un finisaj transparent, cu în cazul finisajului transparent se foloseşte baiţ pe bază de apă tip Sikkens dinGermania, fără efecte nocive, neinflamabile, conform paletarului de culori intern a societăţii Fenestela 68.

Acoperirea texturii lemnului se obţine printr-un finisaj opac cu vopsea.

În cazul oricărei finisări lemnul este tratat antiseptic, materialele de finisaj sunt pe bază de apă, nefiind nocive, dăunătoare la sănătate. Calitatea suprafeţei, obţinută în urma unei prelucrări îndelungate, asigură o protecţie şi un aspect estetic excepţional.

Înregistrare

Scări interioare

Scări autoportante

Placări cu lemn a scărilor

Elemente speciale de arhitectură

Elemente sculptate

Catalog

Contact

Adresă:
400132 Cluj- Napoca
str. G.-ral Traian Moșoianu, nr.48/6
jud. Cluj, Romania
Mobil:
+40 740 212 472
E-mail:
fenestellainternational@gmail.com