Redőnyök

Galéria

Ferestre si usi din lemn stratificat
Ferestre si usi din lemn stratificat
Ferestre si usi din lemn stratificat
Ferestre si usi din lemn stratificat
Galéria »

A redőny műszaki leírása

A redőnyök hasznossága, az ablaktáblákéhoz hasonlóan, az árnyékolás, és az ablak biztonságának növelése. A redőnyöket egyaránt ajánljuk lakóházakra, középületekre és kereskedelmi épületekre, függetlenül az épület stílusától és korától.

Biztosíthatjuk, hogy az Ön ablaka számára is megtaláljuk a legjobb árnyékoló és biztonságossá tevő megoldást!

Cégünk korszerű, az elérhető legújabb technológiát alkalmazza a hagyományos, hársfa lamellás redőnyök esetében is. Ezek működtethetőek manuálisan, vagy motorokkal automatizálva. Az általunk használt csőmotorok kiváló minőségűek, működtethetőek fali kapcsolóval, vagy a kényelmet tovább fokozván, kivitelezhető a motor távirányítós működtetése is. Ezen termékek előnye, hogy a ház többi részével összhangba hozhatóak.

A redőnyök egy dobozzal vannak szerelve a lamellák számára, mely az ablaktok felső felén helyezkedik el, ennek felszereléséhez ki kell alakítani a megfelelő helyet a falban. Javasolt ezt már az épület tervezési szakaszában figyelembe venni. A lamellák függőlegesen közlekednek, két oldalsó sín mentén.

A redőny alkotórészei az ablak tokjára kerülnek felszerelésre.

A hagyományos fából készült redőnyök mellett, cégünk alumínium profilokból készült redőnyöket is kínál, széles színválasztékban.

Szín:

Nálunk lehetősége van beszerezni az Ön házához találó színű redőnyöket.

A redőnyök természetes arculatát az átlátszó felületkezelés adja meg, melyhez németországi Sikkens vízalapú pác használatos, melynek nincsenek káros hatása, nem gyúlékony, a Fenestela 68 társaság belső palettája szerint.

A fafelület textúrájának befedése fénytelen festékréteggel történik.

Mindegyik felületkezelés esetén, a fa antiszeptikus kezelést kap, a felületkezelő anyagok vízalapúak, nem mérgezőek, és nem károsak az egészségre nézve. A hosszas feldolgozás végén kapott felület minősége kiváló védelmet és esztétikai élményt nyújt.

Bejegyzés

Beltéri lépcsők

Öntartó lépcsők

Lépcsők faborítása

Különleges építészeti elemek

Faragott elemek

Kiegészítők

Vasalat

Felületkezelési rendszerek

Katalógus

Elérhetőség

Cím:
400132 Cluj- Napoca
str. G.-ral Traian Moșoianu, nr.48/6
jud. Cluj, Romania
Mobil:
+40 740 212 472
E-mail:
fenestellainternational@gmail.com