SZOLGÁLTATÁSOK

A S.C. Fenestella International SRL, az Ön nyílászárói kivitelezésén kívül még az alábbi szolgáltatásokkal áll rendelkezésére:


  • Helyszíni terepszemle: szakembereink a helyszínen ellenőrzik a késztermékek kivitelezési méreteit, a lehető legnagyobb figyelmet fordítva a részletekre
  • Műszaki szaktanácsadás, és a kért nyílászárók megtervezése: a tervben szereplő adatok, és a helyszínen végzett terepszemle alapján elkészítjük a kivitelezési dokumentációt, lépték szerinti rajzokkal. Így a tévedési lehetőség minimálisra csökkenthető, és garantált az optimális megoldások megtalálása. Az együttműködés ideje alatt projektmenedzsereink az ügyfelek rendelkezésére állnak, a munkálatok teljesítése során felmerülő bármilyen kérdést megválaszolnak.
  • A nyílászárók házhozszállítása és beszerelése: saját járműveinkkel biztonságosan kiszállítjuk a termékeket a beszerelés helyére.
  • Jótállás: garantáljuk a termékek tartósságát a kiszállítás időpontjától számított 5 évig, az üzembehelyezési, használati, karbantartási, javítási, bejáratási, tárolási, megőrzési és szállítási előírások tiszteletben tartásának feltételével.
  • Jótállási időn túlmenő szolgáltatások: a jótállásim időn túlmenően is biztosítjuk a javításokat, finisanyagokat és vasazatokat.
  • Történelmi nyílászárók felújítása
Bejegyzés

Beltéri lépcsők

Öntartó lépcsők

Lépcsők faborítása

Különleges építészeti elemek

Faragott elemek

Kiegészítők

Vasalat

Felületkezelési rendszerek

Katalógus

Elérhetőség

Cím:
400132 Cluj- Napoca
str. G.-ral Traian Moșoianu, nr.48/6
jud. Cluj, Romania
Mobil:
+40 740 212 472
E-mail:
fenestellainternational@gmail.com