ELTOLHATÓ KÜLSŐ ÜVEGFALAK

Galéria

Glaswanduri_0001
Glaswanduri_0002
Glaswanduri_0003
Glaswanduri_0004
Glaswanduri_0005
Galéria »

ELTOLHATÓ KÜLSŐ ÜVEGFALAK

„Hebescheibe” Roto Patio Life tömítőelemes emelő-toló vasalatrendszer Fa profilokhoz alkalmazható innovatív „Hebescheibe” Patio Life vasalatrendszerünkkel nagy akár 400 kg súlyúés akár 6,5 m széles üvegajtókat is könnyedén mozgathatunk Az innovatív ötlet lényege, hogy a fogantyú nem az egész ajtószárnyat emeli meg, hanem csak a függőleges tömítőgarnitúrákat. Ez a kifinomult technológia teljesíti az emelő-toló vasalatokra vonatkozó DIN EN 13126-16 szabvány minden előírását és működtetési kényelem terén messze a konkurencia előtt áll. Ezzel elébe megyünk az aktuális trendeknek, melyek egyre magasabb belső terek – létrehozására törekszenek – magánépületek esetében is, és teljesíti az aktuális előírásokat az energia- és hőtakarékosságra vonatkozóan.

Az emelő-toló teraszajtók helytakarékosan nyithatóak mivel nincsen a térbe belógó szárny, ellentétben a bukó-nyíló szerkezetekkel, ezáltal a belső terek optimális kihasználását teszik lehetővé. A nagy felületű homlokzati toló ajtók rengeteg fényt eresztenek be a lakásba, valamint a különleges megjelenésüknek köszönhetően otthonos légkört teremtenek, még a legigényesebb ügyfeleinknek is.

A Patio Life „Hebschiebe”ajtók akadálymentes utat jelentenek a teraszok, erkélyek vagy télikertek fele, de ugyanolyan jól használhatóak konyhában, munkaszobában és irodában.

Alkalmazható:

  • akár 400 kg szárnytömegig
  • akár 6500 mm tok-külszélességig
  • 760-3235 mm közötti szárnyhorony-szélességig
  • 690-2670 mm közötti szárnyhorony-magasságig
Bejegyzés

Beltéri lépcsők

Öntartó lépcsők

Lépcsők faborítása

Különleges építészeti elemek

Faragott elemek

Kiegészítők

Vasalat

Felületkezelési rendszerek

Katalógus

Elérhetőség

Cím:
400132 Cluj- Napoca
str. G.-ral Traian Moșoianu, nr.48/6
jud. Cluj, Romania
Mobil:
+40 740 212 472
E-mail:
fenestellainternational@gmail.com