Glaswanduri Exterioare Glisante

Galerie

Glaswanduri_0001
Glaswanduri_0002
Glaswanduri_0003
Glaswanduri_0004
Glaswanduri_0005
Galerie »

Feroneria culisanta etanseizanta prin ridicare „Hebeschiebe” Roto Patio Life

Cu feroneria noastră inovativă "Hebeschiebe" Patio Life pentru profile din lemn se pot manevra ușor uși din sticlă mari, până la o greutate a ferestrei de 400 kg și o lățime totală de pâna la 6,5 m. Principiul inovator constî în faptul ca, în loc ca manerul să ridice întreaga cercevea, acesta ridică doar garniturile verticale. Cu această tehnologie rafinată îndeplinim toate cerințele normei europene DIN EN 13126-16 pentru feroneria culisantă prin ridicare si suntem cu mult înaintea concurenței în ceea ce privește confortul de manipulare. Acest lucru corespunde trendului de a realiza încăperi din ce in ce mai înalte, chiar și în locuințele private, și îndeplinește totodată normele actuale în domeniul economisirii energiei și căldurii.

 

Ușile-fereastră cu cercevea culisantă prin ridicare în locul celei oscilante  economisesc spațiu și permit o utilizare optimă a acestuia, deoarece cerceveaua nu se deschide în interiorul încăperii. Datorită dimensiunilor mari ale ferestrelor poate

pătrunde lumina multă

în încăperi, ceea ce, împreuna cu designul deosebit, creaza un sentiment de bine chiar și celor mai pretențioși clienți.

 

Ușile Patio Life “Hebeschiebe” permit o intrare ușor accesibilă către terase sau balcoane și pot fi folosite la fel de bine și ca partitii pentru încăperi. Pe lângă utilizarea în hoteluri sau restaurante, sistemele “Hebeschiebe” sunt foarte populare și în locuințele private.

Potrivit pentru:

  • Greutăți ale cercevelei de până la 400 kg
  • Lățime totală a ușii de până la 6500 mm
  • Lățimi ale faltului cercevelei între 760-3235 mm
  • Înălțimi ale faltului cercevelei între 690-2670 mm
Înregistrare

Scări interioare

Scări autoportante

Placări cu lemn a scărilor

Elemente speciale de arhitectură

Elemente sculptate

Catalog

Contact

Adresă:
400132 Cluj- Napoca
str. G.-ral Traian Moșoianu, nr.48/6
jud. Cluj, Romania
Mobil:
+40 740 212 472
E-mail:
fenestellainternational@gmail.com